Hvad er en dockingstation Ejere af bærbare computere, der typisk kærlighed mobilitet, de leverer. En ulempe at eje en bærbar computer er, at det ikke kan være i stand til at rumme flere tilbehør på en gang. En bærbar computer docking station kan afhjælpe dette problem. Du vil være i stand til at sætte flere tilbehør til din dockingstation, som har forbindelse til din bærbare computer med et separat strømkabel.

Brug af flere enheder

Hvis du har brug for at tilslutte din bærbare computer til flere enheder som printere, scannere eller mus, gør docking station er det nemt. Mange bærbare computere har to USB -porte, hvilket betyder at de kun kan oprette forbindelse til to enheder på én gang. Med docking station, er du nødt til at gøre bare en forbindelse til din bærbare computer. Når du er færdig , skal du blot koble den bærbare computer fra dockingstationen.

Portabilitet mellem hjemmet og kontoret

Hvis du arbejder hjemme og på et kontor, kan en docking station lette overgangen mellem de to. Oprette en docking station i dit kontor, og tilslut det til de enheder, du normalt bruger. Når du ankommer på arbejde, skal du blot tilslutte din bærbare i dockingstation. Dette eliminerer behovet for at forbinde de enkelte enheder hver for sig.

Computer Games

Hvis du spiller computerspil, skal du sætte alle dine spil tilbehør til dockingstation. Dette sparer dig for besværet med at tilkoble og frakoble det tilbehør hver gang du spiller. I stedet vil du kun nødt til at tilslutte og frakoble din bærbare fra dockingstationen.

Adgang til nye enheder

En docking station kan du oprette forbindelse til enheder, som du ikke kunne bruge i fortiden. Enheder som fladskærme og digitale kameraer er ikke altid kompatible med bærbare computere. Ved at tilslutte de enheder i dockingstationen, kan du nyde den øgede synlighed, der leveres af en større skærm.

Ikke behov for en Desktop

Hvis du er en bærbar computer ejeren, der overvejer køb af en desktop computer for at imødekomme dine enheder, en docking station kan fjerne behovet