Grafisk arbejde Hvis du skal lave grafisk arbejde, så er det i de flest tilfælde en stationær pc du skal vælge. Årsagen til at en stationær pc er at foretrække, er fordi du kan få en del mere kraft ud af den stationære pc, hvis du arbejder med nogle tunge programmer og designs. Hvis det er mindre grafisk arbejde, så kan en bærbar godt gå, men du får en del mere for pengene ved at vælge en stationær.

Der følger mange beslutninger med det at være grafisk designer. Du skal vælge din genre, klienttype, indkomstkilder og endda hvilken type projekter du vil arbejde på.

Valgfriheden er en af de bedste og værste ting om at arbejde i en kreativ industri.

Blandt de kreative valg, du regelmæssigt skal tage, er der også flere logistiske valg.

Hvis du planlægger at være selvstændig designer, eller hvis du arbejder for et firma, der giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsstation, skal du vælge en computer, der passer til dine behov. Der er mange valgmuligheder, men du behøver ikke at lade dem overvælde dig!

Her er nogle tips og forslag til valg af den bedste computer til dine grafiske design behov.

Begrebet grafisk designer har forskellige betydninger.

En grafisk designer kunne være en person, der laver plakater, foldere og lign. grafiske fremstillinger. Det kan også være en kunstner der skaber sin kunst digitalt. I denne artikel er en grafisk designer enhver, der laver illustrationer, digital kunst o.lign og en computer er en enhed, der bruges til at udarbejde dette på.

En computer kan være et traditionel stationær computer med en skærm. En computer kan også være bærbar eller en tablet med en tegnepen.

Hvem bør købe en stationær computer?

Stationære computere er gode til den designer, der ønsker en kraftfuld pc til en god pris. Du bør overveje, hvor ofte du skal på farten med dit arbejde og hvordan du vil helst vil arbejde, hvis du er væk fra din vanlige plads.

Hvem bør købe en bærbar computer?

Hvis du er designer med et behov for maksimal portabilitet, og du er villig til at gå på kompromis med hastigheden, kan en bærbar computer være noget for dig. I dag er de bærbare computere alligevel hurtige. Med en ekstra skærm, mus og tastatur kan de erstatte den stationære computer.