Tastatur fejl og løsningerEn computer tastatur er en vital komponent i edb-systemet. Uden et velfungerende tastatur , er din computer væsentlige gjort ineffektive . Hvis tastaturet er frosset eller ej lydhør , det er opstået en fejl kendt som en " lock out " fejl . Der er forskellige grunde til denne fejl , så du skal gennemgå en udelukkelsesmetoden til at finde ud af årsagen . Instruktioner

Sørg for, at dit tastatur er korrekt tilsluttet til computersystemet . Sørg tastaturets stik er sat i en USB-port. Et tastatur fejl vil opstå , hvis tastaturet ikke er tilsluttet til computeren , eller hvis det er løst sat i en USB -port. Hvis dette er tilfældet, vil tastaturet ikke blive anerkendt og gjort ubrugelige .

Tryk på " F8"- knappen gentagne gange , da computeren starter op . Dette vil tage dig til en menu hvor " Reboot " er en af ​​mulighederne. Vælg " Reboot " valgmulighed. Genstart computeren skal rydde op fejl i edb-systemet , der kan forårsage dit tastatur til at låse ud .

Klik på skrivebordet 's " Start" knappen . Højreklik på "Denne computer" ikonet og klik på " Egenskaber". Klik på "Hardware" fanen og klik på "Enhedshåndtering " knappen. Rul gennem "Device Manager" listen og højre -klik på " Keyboards ". Klik på " Egenskaber " og derefter klikke på "Driver "-knappen. Hvis tastaturet er klassificeret "Disabled ", klik på "Aktiver " for at aktivere den. Hvis dette ikke hjælper, så klik " Roll Back driver " for at vende tilbage dit tastatur driver til sin sidste arbejdsdag tilstand. Rolling tilbage føreren bør rette tastaturfejl.

Genstart computeren for at færdiggøre processen.

Kontroller krummer

Hvis du har et tastatursuftuft eller en trykluftbeholder, skal du få hurtig rengøring af krogene på dit tastatur. Hold din bærbare computer på hovedet eller i det mindste i en 45- til 75 graders vinkel fra vandret og giv den bærbare computer en god shake.

Genstart laptop

Hvis du ikke kan bruge pegefeltet eller musen til at genstarte den bærbare computer, skal du bare holde tænd / sluk-knappen nede i ca. 10-15 sekunder for at slukke for pc'en. Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve en af ​​nedenstående løsninger.

Batterikontrol

Nogle gange skal du tage det "har du prøvet at slukke og tænde igen" råd til det yderste. Luk computeren, fjern batteriet, vent et øjeblik eller så, udskift batteriet og start den bærbare computer.

Driverproblemer

Dette problem opdrætter, hvis du ofte installerer tredjeparts software og / eller du slukker hele maskinen uden at bruge kommandoen Luk ned.

Kontroller Enhedshåndtering på din bærbare computer. Hvis tastatur elementet har et gult udråbstegn ved siden af ​​det, eller hvis tastatur ikonet slet ikke vises, skal du gå til din bærbare producentens download side og installere de nyeste drivere til tastaturet. Du skal muligvis tilslutte et USB-tastatur (se nedenfor) for at navigere i tekst indtastningsfelter, men efter at du har fundet den rigtige fil, skal det være en hurtig download og rettelse.

Defekt tastatur

Hvis du stadig er i din garantiperiode eller har en forlænget garanti, så prøv din bærbare producentens tekniske supportlinje. Hvis de bestemmer, at du bruger et defekt tastatur, bør du være i stand til at få det udskiftet på et service depot uden for meget besvær.