Hvis CPU ophederCPU fan fejl er meget irriterende. Hvis du nogensinde har oplevet denne fejlmeddelelse , er chancer det lammede din computer. Nogle systemer bede dig om at trykke på " F2 " for at springe reboot, men de fleste computere lukke ned og genstarte automatisk , og der er lidt du kan gøre for at tilsidesætte processen. Hvis genstart ikke løser problemet, vil fejlen fortsætter og din computer kan bestandig starte og genstart , indtil du koble det fra væggen. Fan fejler absolut alvorligt , fordi en computer uden en fungerende CPU fan kan overophede i løbet af få minutter. En overophedet CPU kan blive alvorligt beskadiget , så den bedste fremgangsmåde er at angribe årsagen til blæseren fejl. Fastgør fan, og du vil også rette fejlen , giver mulighed for en smidig og problemfri opstart . 

 

1

Sluk computeren og tag stikket ud af stikkontakten. For at få adgang til blæseren området , åbne computeren. Når du åbner en computer sag, sørg for at det er fuldt slukket for sikkerheden.

2

Skru vigtigste adgang panel på din computer. Dette er typisk placeret på venstre side af computeren tårnet.

3

Fjern adgangs panelet .

4

Find CPU-blæseren. CPU-blæseren er typisk mindre end de vigtigste strømforsyningen ventilator . På bundkortet , vil du bemærke en lille kølelegeme fan blæser direkte på en 1-inch eller 2 -tommer objekt ligner en mikrochip. Denne chip er din processor, og den tilknyttede blæseren er din CPU fan.

5.

Blow komprimeret luft på CPU fan for at fjerne støv eller snavs , der tilstopper ventilatoren.

6.

Følg kablet løber fra blæseren til sit slutpunkt på bundkortet. Nogle gange kan en ventilator kabel bliver løs og resultere i en CPU blæser fejl . Sæt kablet, hvis det er løst . De fleste CPU fans indeholder en lille , trebenet stik, der tilsluttes direkte til bundkortet. Det er en helt unik udseende stik , der er let at finde på bundkortet , hvis hele kablet ender falder ud .

7

Nærbillede computeren og skru dækslet .

8

Tilslut computeren og tænde den. Hvis computeren stadig ikke kan starte op på grund af en CPU fan fejl, så din fan er helt død . Som forklaret af Inside My Laptop, CPU fan fejl undertiden kræve fuldstændig udskiftning af blæseren.