Nulstilling af Mac



Hold command + R knapperne inde imens du genstarter din Mac indtil du kan se Apple Logoet på skærmen.

Slet dine data!

Nu er det tid til at vi sletter alt data på din Mac, således at dine filer ikke kommer i de forkerte hænder, fx. ved salg af din Macbook eller iMac

Det gør du ved at gå ind under “Diskværktøj”, her vil du kunne se de Harddiske og opdelinger du har på din Mac – Langt de fleste harddiske er kaldet “Macintosh HD”, tryk på den og klik “Slet”

Installer nyt software!

Nu har vi jo slettet alle de data, som der er på din Mac, og det indebærer også dit styresystem – Derfor skal vi nu have installeret den nyeste version af Mac OS som din Macbook eller iMac kan trække.

Det gør du ved at lukke for diskværktøj og gå tilbage til OS Hjælpe programmer, og her skal du vælge “Reinstall OS X”.

Nu skal du blot følge de trin som du får vist på skærmen.

Nu er din Mac nulstillet, og hurtig som da du købte den!